På Cashy.se har vi gjort det smidigt för dig att hitta smslån med hög beviljandegrad. Vi har noggrant valt ut smslån som nästan alltid beviljar de flesta ansökningar i Sverige. Detta gör det enklare för dig att jämföra och hitta det bästa smslånet för dina behov.

Ferratum
Lånebelopp1000-40 000 kr
Löptid4-46 månader
Effektiv ränta54,05%
UtbetalningstidSamma dag
Låna utan UC
Betalningsanmärkning OK
  • Ingen uppläggningsavgift

Ferratum information: Minsta ålder: 21 år, Inkomstkrav: Deklarerad inkomst på minst 24 000 kr föregående år. Betalningsanmärkning: Ok (Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste tre åren). *Räkneexempel: Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Maximal effektiv ränta: 54,05%.

Lånebelopp1000-50 000 kr
Löptid3-62 månader
Effektiv ränta6,05-27,41%
UtbetalningstidSamma dag
  • Automatiska utbetalningar 24/7

  • Ett snabblån med låg ränta

  • Ingen uppläggningsavgift

Northmill information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 0 kr, Betalningsanmärkning: Ok. *Räkneexempel: Vid kredit om 25 000 kr till 13,9 % årsränta (rörlig) under fem år med 60 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir månadsbeloppet 604 kr (totalt 36 237 kr) och den effektiva räntan 16,88 %. Maximal effektiv ränta: 27,41%.

Lånebelopp10 000-70 000 kr
Löptid1-72 månader
Effektiv ränta33,98%
UtbetalningstidSamma dag
Låna utan UC
Betalningsanmärkning OK
  • Flexibla återbetalningar

Fairlo information: Minsta ålder: 20 år, Inkomstkrav: 120 000 kr/år, Betalningsanmärkning: OK, UC: Nej, använder Bisnode. *Räkneexempel: Räkneexempel på återbetalningstid med en kredit om 30 000kr och en nominell rörlig ränta på 29%. Med ett månadsbelopp om 1 266 kr i 36 månader blir den effektiva räntan 33,90% och totalt att återbetala blir 45 582 kr. Maximal effektiv ränta: 33.98%

Smslån som beviljar alla

Smslån med hög beviljandegrad innebär att de smslån vi listar i större utsträckning accepterar fler kunder än andra långivare.

Bästa smslån med hög beviljandegrad

Vi på Cashy.se har gjort det enkelt för dig att hitta smslån med hög beviljandegrad. Vi har handplockat de bästa smslånen i Sverige och presenterar detta i en enkel topplista på vår hemsida. Detta gör att det blir enklare för dig att jämföra vilket smslån som är bäst.

Vilket smslån beviljar alla?

Det finns smslån som beviljar många som söker, men inte alla. Till exempel beviljas inte en ansökan om du har en aktiv skuld hos kronofogden. De finns vissa smslån som beviljar dig som är utan inkomst idag, men som har deklarerat en inkomst förra året. Till exempel så godkänner Ferratum om du har deklarerat en inkomst på minst 24 000 kr under hela förra året. Hos Viaconto räcker det bara om du har en deklarerad inkomst.

Lån med betalningsanmärkning

Vi förstår att det kan kännas som en djungel när du jämför smslån med betalningsanmärkning för första gången. Det bästa smslån med betalningsanmärkning för just dig handlar såklart om dina egna preferenser och din privat ekonomi. Smslån med betalningsanmärkning är ett smidigt sätt att få extra pengar när du behöver det som mest och samtidigt inte behöva erbjuda långivaren säkerhet. Dem flesta har vart med om långdragna processer hos banker vid ansökan om andra traditionella lån och säker därför sig till det bästa smslån med betalningsanmärkning. När du väljer ditt smslån med betalningsanmärkning så är det viktigt att tänka på räntan du är villig att betala och längden på lånet. Din privatekonomi är den viktigaste faktorn att fundera över när du ansöker om smslån med betalningsanmärkning. Se til att du har råd att betala tillbaka ditt smslån med betalningsanmärkning så du slipper extra kostnader.

Fördelar med smslån med betalningsanmärkning

Smslån med betalningsanmärkning är mycket populärt i Sverige och det kan förklaras med att många med betalningsanmärkning söker sig till smslån där man kan bli beviljad även fast man har en betalningsanmärkning på sig. Den största fördelen är att du enklare får smslånet beviljat. Ett annat bolag som inte erbjuder smslån med betalningsanmärkning kommer antagligen inte bevilja ditt smslån.