På Cashy.se har vi gjort det smidigt för dig att smslån som accepterar betalningsanmärkning i Sverige. Vi har noggrant valt ut de bästa lånen och sammanställt dem i en tydlig topplista på vår hemsida. Detta gör det enklare för dig att jämföra och hitta det bästa smslånet trots betalningsanmärkning.

Ferratum
Lånebelopp1000-40 000 kr
Löptid4-46 månader
Effektiv ränta54,05%
UtbetalningstidSamma dag
Låna utan UC
Betalningsanmärkning OK
 • Ingen uppläggningsavgift

Ferratum information: Minsta ålder: 21 år, Inkomstkrav: Deklarerad inkomst på minst 24 000 kr föregående år. Betalningsanmärkning: Ok (Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste tre åren). *Räkneexempel: Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Maximal effektiv ränta: 54,05%.

Lånebelopp1000-50 000 kr
Löptid3-62 månader
Effektiv ränta6,05-27,41%
UtbetalningstidSamma dag
 • Automatiska utbetalningar 24/7

 • Ett snabblån med låg ränta

 • Ingen uppläggningsavgift

Northmill information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 0 kr, Betalningsanmärkning: Ok. *Räkneexempel: Vid kredit om 25 000 kr till 13,9 % årsränta (rörlig) under fem år med 60 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir månadsbeloppet 604 kr (totalt 36 237 kr) och den effektiva räntan 16,88 %. Maximal effektiv ränta: 27,41%.

Lånebelopp10 000-70 000 kr
Löptid1-72 månader
Effektiv ränta33,98%
UtbetalningstidSamma dag
Låna utan UC
Betalningsanmärkning OK
 • Flexibla återbetalningar

Fairlo information: Minsta ålder: 20 år, Inkomstkrav: 120 000 kr/år, Betalningsanmärkning: OK, UC: Nej, använder Bisnode. *Räkneexempel: Räkneexempel på återbetalningstid med en kredit om 30 000kr och en nominell rörlig ränta på 29%. Med ett månadsbelopp om 1 266 kr i 36 månader blir den effektiva räntan 33,90% och totalt att återbetala blir 45 582 kr. Maximal effektiv ränta: 33.98%

Smslån med betalningsanmärkning

Smslån med betalningsanmärkning innebär att de långivare vi listar accepterar en eller flera betalningsanmärkningar på dig. Istället för att neka dig lån så beviljar dem lånet och tar en högre kreditrisk. Det betyder att de smslån som finns i denna lista kan vara lite dyrare mot de smslån som ej accepterar en anmärkning.

Vilket smslån med betalningsanmärkning är bäst?

Vi hjälper dig att ta reda på vilket som är Sveriges bästa smslån med betalningsanmärkning. Vi listar endast lån som är godkända av finansinspektionen och som följer svensk lagstiftning. Därför kan du vara trygg när du jämför smslån med betalningsanmärkning hos oss. Dessa faktorer tittar vi på när vi väljer ut vilka lån vi tycker är bäst:

 • Smslån med betalningsanmärkning med låga avgifter
 • Sms lån direkt utbetalning med betalningsanmärkning
 • Använder inte UC
 • Effektiv ränta
 • Licens hos finansinspektionen
 • Bra kundbetyg

Bästa smslån direkt med betalningsanmärkning

Vi förstår att det kan kännas som en djungel när du jämför smslån med betalningsanmärkning för första gången. Det bästa smslånet för dig beror naturligtvis på dina preferenser och din ekonomi. Ett smslån med betalningsanmärkning är ett smidigt sätt att få extra pengar snabbt utan att behöva ge långivaren någon säkerhet och med direkt utbetalning. Många har upplevt utdragna processer hos banker när de ansökt om traditionella lån och väljer därför ett smslån. När du väljer ditt smslån är det viktigt att tänka på räntan du kan acceptera och lånets löptid. Din privatekonomi är den viktigaste faktorn att tänka på när du ansöker om smslån. Se till att du har råd att betala tillbaka lånet för att undvika extra kostnader.

Fördelar med smslån med betalningsanmärkning

Smslån med betalningsanmärkning är mycket populärt i Sverige och det kan förklaras med att många med betalningsanmärkning söker sig till smslån där man kan bli beviljad även fast man har en betalningsanmärkning på sig. Det finns många fördelar att ta ett smslån med betalningsanmärkning och den största är att du enklare får smslånet beviljat. Ett annat bolag som inte erbjuder smslån med betalningsanmärkning kommer antagligen inte bevilja ditt smslån.