Bästa lånen med låg ränta

Lånebelopp10 000-600 000 kr
Löptid1-15 år
Effektiv ränta2,95-29,95%
Utbetalningstid1-5 dagar
Jämför upp till 40 långivare
 • Endast en kreditupplysning

 • Betalningsanmärkning OK

Lendo information: Minsta ålder: 18 år, Betalningsanmärkning: OK, UC: Ja. *Räkneexempel: *Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.69 %. Ett lån på 200 000 kr kostar då 1 905 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 274 411 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.55 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Maximal effektiv ränta: 29,95%.

Lånebelopp5 000-600 000 kr
Löptid1-15 år
Effektiv ränta2,95-29,95%
Utbetalningstid1-5 dagar

Jämför upp till 38 långivare

 • Endast en kreditupplysning

 • Betalningsanmärkning OK

Enklare information: Minsta ålder: 18 år, Betalningsanmärkning: OK, UC: Ja. *Räkneexempel: Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr.  Maximal effektiv ränta: 29,95%.

Lånebelopp15 000-600 000 kr
Löptid2-12 år
Effektiv ränta4,95-15,95%
Utbetalningstid1-2 dagar

1% ränterabatt 

 • 0 kr uppläggningsavgift

 • Snabb ansökan med BankID

Coop information: Minsta ålder: 20 år, Betalningsanmärkning: Inte Ok, UC: Ja. *Räkneexempel: Vid 7,35 % rörlig ränta är den effektiva årsräntan 7,60 % för ett annuitetslån på 155 000 kr med 10 års återbetalningstid med tot. 120 återbetalningar, uppläggningsavgift 0 kr och aviavgift 0 kr med autogiro. Givet oförändrad ränta och aviavgift blir tot. belopp att återbetala 219 693 kr och månadskostnaden 1 838 kr. Maximal effektiv ränta 22,68%.

Lånebelopp40000-600 000 kr
Löptid1-20 år
Effektiv ränta3,01-29,27%
Utbetalningstid1-5 dagar

Låneförslag från 39 långivare

 • Endast en kreditupplysning

 • Betalningsanmärkning OK

Enkelfinans information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 120 000 kr/år, Betalningsanmärkning: Ok. *Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Maximal effektiv ränta: 29,27%.

Hitta Sveriges bästa privatlån på en minut

Vi på Cashy.se har gjort det enkelt för dig att hitta Sveriges bästa privatlån 2020. Vi har handplockat de bästa privatlånen i Sverige och presenterar detta i en enkel topplista på vår hemsida. Detta gör att det blir enklare för dig att jämföra vilket privatlån som är bäst.

Vilket lån är bäst 2023?

Vi hjälper dig att ta reda på vilket som är Sveriges bästa lån 2023. Vi listar endast privatlån som är godkända av finansinspektionen och som följer svensk lagstiftning. Därför kan du vara trygg när du jämför privatlån hos oss. Dessa faktorer tittar vi på när vi försöker hitta bästa privatlånet i Sverige:

 • Privatlån med låga avgifter
 • Snabbhet i utbetalning
 • Kreditupplysning
 • Effektiv ränta
 • Licens hos finansinspektionen
 • Bra kundbetyg

Bästa lånet för dig

privatlånVi förstår att det kan kännas som en djungel när du jämför privatlån för första gången. Det bästa privatlånet för just dig handlar såklart om dina egna preferenser och din privatekonomi. Privatlån är ett smidigt sätt att få extra pengar när du behöver det som mest och samtidigt inte behöva erbjuda långivaren säkerhet. Dem flesta har vart med om långdragna processer hos banker vid ansökan om andra traditionella bolån. När du väljer ditt privatlån så är det viktigt att tänka på räntan du är villig att betala och längden på lånet. Din privatekonomi är den viktigaste faktorn att fundera över när du ansöker om privatlån. Se til att du har råd att betala tillbaka ditt privatlån så du slipper extra kostnader.

Skillnaden mellan privatlån och bolån

Många långivare tävlar om att erbjuda det bästa privatlånet i Sverige. Den främsta skillnaden mellan privatlån och traditionella bolån är tiden att ansöka om lånet och att du inte behöver lämna någon säkerhet vid ett privatlån. När du ansöker om ett privatlån så går det vanligtvis inte mer än några timmar innan du har lånet beviljat och någon dag innan pengarna är inne på ditt konto. Vi lever i ett samhälle där man är van med att saker ska gå fort och därför konkurrerar långivarna med att erbjuda det bäst privatlånet på marknaden. Ett privatlån är enklare att få beviljat än till exempel ett bolån och det gillar många kunder. Oftast behöver du kunna uppvisa någon typ av inkomst vid ett privatlån, men inte mer än så. Våra besökare vill oftast hitta ett lån med en ansökningsprocess som är fri från krångel.

Bästa lånet idag

Idag är det bästa privatlånet mycket bättre än vad det kunde vara för några år sen. Långivarna konkurrerar konstant om att kunna ta fram det bästa privatlånet, skräddarsytt för dig. Det finns inget svar om vilket som är Sveriges bästa privatlån just nu, utan det är det privatlån som passar dina preferenser. Det är därför vi har tagit fram denna topplista med olika långivare som erbjuder privatlån i sverige. Du kan enkelt jämföra privatlånen i listan som finns idag och bestämma själv vilket som passar dig.

Frågor och svar

Vi listar svenska privatlån och uppdaterar listan dagligen med ny information och nya långivare. Listan är rankad uppifrån och ner så högst upp finner du det bästa privatlånet enligt oss. Vi vill dock påpeka att det bästa privatlånen är individuellt enligt personliga preferenser. Jämför alla aktörer i listan för att hitta just ditt privatlån.

Vi jämför privatlån och erbjuder även ett transparent kostnadsexempel så du som kund kan förstå vad det ungefär skulle kosta att ta ett privatlån. Det är viktigt att du går igenom din privatekonomi innan du tar ett privatlån. Du betalar ditt lån med en månadskostnad i form av ränta. Det kan även uppkomma andra avgifter i ett privatlån som till exempel administrationsavgift och uppläggningsavgift.

När du ska ta ett privatlån så vill du veta vad privatlånet totalt kommer att kosta dig. En effektiv ränta är den totala kostnaden i form av ränta och andra avgifter för ditt privatlån. Den effektiva räntan tar med alla avgifter som kan finnas med utöver den nominella räntan. Dessa kan vara adminstrationsavgifter, uppläggningsavgift och ränta-på-ränta-effekt. Vi rekommenderar alla våra besökare att titta på den effektiva räntan när man jämför privatlån.

Det finns några faktorer som skiljer privatlån i Sverige. Kostnaden bland privatlån är den uppenbara skillnaden och det kan variera enormt. Snabbheten på olika privatlån kan se väldigt annorlunda ut. Somliga accepterar lånet och man blir beviljad direkt och andra tar lite längre tid på sig. Sedan finns det privatlån där långivaren inte gör en upplysning hos UC. Det finns även privatlån som beviljar lån trots betalningsanmärkningar.