Privatlån med betalningsanmärkning

Låna 10 000-600 000 kr

Återbetalningstid 1-15 år

Exempel: Låna 100 000 kr i 2 år – kostar dig 6261 kr*

 • Endast en kreditupplysning hos UC
Få förslag från 33 långivare
Accepterar betalningsanmärkning

Lendo information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 50 000 kr/år, Betalningsanmärkning: Inte ok. *Räkneexempel: Annuitetslån 2 år. Effektiv årsränta 6.06 %. Ett lån på 100 000 kr kostar då 4 428 kr/månad (24 avbetalningar), dvs totalt 106 261 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.90% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Låna 5 000-600 000 kr

Återbetalningstid 1-20 år

Exempel: Låna 100 000 kr i 2 år – kostar dig 7345 kr*

 • Endast en kreditupplysning hos UC
Få förslag från 37 långivare
Accepterar betalningsanmärkning

Advisa information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 50 000 kr/år, Betalningsanmärkning: Inte ok. *Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 2 års löptid, nominell ränta 6.90 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.12 %. Totalt belopp att betala: 107345 kr. Månadskostnad: 4473 kr fördelat på 24 betalningstillfällen.

Låna 5 000-600 000 kr

Återbetalningstid 1-20 år

Exempel: Låna 100 000 kr i 2 år – kostar dig 7345 kr*

 • Endast en kreditupplysning hos UC
Få förslag från 32 långivare
Accepterar betalningsanmärkning

Zmarta information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 50 000 kr/år, Betalningsanmärkning: Inte ok. *Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 2 års löptid, nominell ränta 6.90 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.12 %. Totalt belopp att betala: 107345 kr.

Låna 55 000-600 000 kr

Återbetalningstid 1-20 år

Exempel: Låna 100 000 kr i 2 år – kostar dig 6315 kr*

 • Ansök direkt med BankID
 • Få förslag från flera långivare
Accepterar betalningsanmärkning

Enklare information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 10 000 kr/mån, Betalningsanmärkning: OK. *Räkneexempel: Annuitetslån 2 år, belopp 100 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.12 %. Totalt belopp att återbetala 106 315:-. 24 avbetalningar. Räntekostnad 6 315:-. Individuell ränta varierar från 2.95 – 29.5% med effektiv ränta från 2.99 – 33.83%. Återbetalningstid 1-20 år.

Hitta Sveriges bästa privatlån med betalningsanmärkning

Vi på Cashy.se har gjort det enkelt för dig att hitta Sveriges bästa privatlån med betalningsanmärkning. Vi har handplockat de bästa privatlånen i Sverige och presenterar detta i en enkel topplista på vår hemsida. Detta gör att det blir enklare för dig att jämföra vilket privatlån som är bäst.

Vilket privatlån trots anmärkning är bäst?

Vi hjälper dig att ta reda på vilket som är Sveriges bästa privatlån trots anmärkning. Vi listar endast privatlån som är godkända av finansinspektionen och som följer svensk lagstiftning. Därför kan du vara trygg när du jämför privatlån med betalningsanmärkning hos oss. Dessa faktorer tittar vi på när vi försöker hitta bästa privatlånet som accepterar betalningsanmärkningar i Sverige:

 • Accepterar betalningsanmärkning
 • Snabbhet i utbetalning
 • Kreditupplysning
 • Effektiv ränta
 • Licens hos finansinspektionen
 • Bra kundbetyg

Bästa privatlånet med betalningsanmärkning för dig

privatlån med betalningsanmärkningVi förstår att det kan kännas som en djungel när du jämför privatlån med betalningsanmärkning för första gången. Det bästa privatlånet för just dig handlar såklart om dina egna preferenser och din privatekonomi. Privatlån är ett smidigt sätt att få extra pengar när du behöver det som mest och samtidigt inte behöva erbjuda långivaren säkerhet. Dem flesta har vart med om långdragna processer hos banker vid ansökan om andra traditionella bolån. När du väljer ditt privatlån så är det viktigt att tänka på räntan du är villig att betala och längden på lånet. Din privatekonomi är den viktigaste faktorn att fundera över när du ansöker om privatlån. Se til att du har råd att betala tillbaka ditt privatlån så du slipper extra kostnader.

Skillnaden mellan privatlån och bolån

Många långivare tävlar om att erbjuda det bästa privatlånet i Sverige. Den främsta skillnaden mellan privatlån och traditionella bolån är tiden att ansöka om lånet och att du inte behöver lämna någon säkerhet vid ett privatlån. När du ansöker om ett privatlån så går det vanligtvis inte mer än några timmar innan du har lånet beviljat och någon dag innan pengarna är inne på ditt konto. Vi lever i ett samhälle där man är van med att saker ska gå fort och därför konkurrerar långivarna med att erbjuda det bäst privatlånet på marknaden. Ett privatlån är enklare att få beviljat än till exempel ett bolån och det gillar många kunder. Oftast behöver du kunna uppvisa någon typ av inkomst vid ett privatlån, men inte mer än så. Våra besökare vill oftast hitta ett lån med en ansökningsprocess som är fri från krångel.

Bästa privatlånet med betalningsanmärkning idag

Idag är mycket lättare att hitta ett privatlån med betalningsanmärkning än vad det kunde vara för några år sen. Privatlånen konkurrerar konstant om att kunna ta fram det bästa privatlånet trots betalningsanmärkning. Det finns inget svar om vilket som är Sveriges bästa privatlån just nu, utan det är det privatlån som passar dina preferenser. Det är därför vi har tagit fram denna topplista med olika långivare som erbjuder privatlån med betalningsanmärkning i Sverige. Du kan enkelt jämföra privatlånen i listan som finns idag och bestämma själv vilket som passar dig.

Frågor och svar

Vi listar svenska privatlån med betalningsanmärkning och uppdaterar listan dagligen med ny information och nya långivare. Listan är rankad uppifrån och ner så högst upp finner du det bästa privatlånet trots betalningsanmärkning enligt oss. Vi vill dock påpeka att det bästa privatlånen är individuellt enligt personliga preferenser. Klicka på info-knappen för att se exakt hur många betalningsanmärkningar du får ha.
Vi jämför privatlån och erbjuder även ett transparent kostnadsexempel så du som kund kan förstå vad det ungefär skulle kosta att ta ett privatlån. Det är viktigt att du går igenom din privatekonomi innan du tar ett privatlån. Du betalar ditt lån med en månadskostnad i form av ränta. Det kan även uppkomma andra avgifter i ett privatlån som till exempel administrationsavgift och uppläggningsavgift.
När du ska ta ett privatlån trots betalningsanmärkning så vill du veta vad lånet totalt kommer att kosta dig. En effektiv ränta är den totala kostnaden i form av ränta och andra avgifter för ditt privatlån. Den effektiva räntan tar med alla avgifter som kan finnas med utöver den nominella räntan. Dessa kan vara adminstrationsavgifter, uppläggningsavgift och ränta-på-ränta-effekt. Vi rekommenderar alla våra besökare att titta på den effektiva räntan när man jämför privatlån.

Det finns några faktorer som skiljer privatlån i Sverige. Kostnaden bland privatlån är den uppenbara skillnaden och det kan variera enormt. Snabbheten på olika privatlån kan se väldigt annorlunda ut. Somliga accepterar lånet och man blir beviljad direkt och andra tar lite längre tid på sig. Sedan finns det privatlån där långivaren inte gör en upplysning hos UC. Det finns även privatlån som beviljar lån trots betalningsanmärkningar.