Lån med betalningsanmärkning

Ferratum
Lånebelopp3000-50 000 kr
Löptid4-46 månader
Effektiv ränta48,93%
UtbetalningstidSamma dag
Låna utan UC
Betalningsanmärkning OK
  • Ingen uppläggningsavgift

Ferratum information: Minsta ålder: 21 år, Inkomstkrav: Deklarerad inkomst på minst 24 000 kr föregående år. Betalningsanmärkning: Ok (Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste tre åren). *Räkneexempel: Ett lån om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 194 kr (snitt 1016 kr per månad). Kontokredit med variabel nominell årsränta på 40,4999985%.  Maximal effektiv ränta: 48,93%.

Lånebelopp1000-50 000 kr
Löptid3-62 månader
Effektiv ränta6,05-27,41%
UtbetalningstidSamma dag
  • Automatiska utbetalningar 24/7

  • Ett snabblån med låg ränta

  • Ingen uppläggningsavgift

Northmill information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 0 kr, Betalningsanmärkning: Ok. *Räkneexempel: Vid kredit om 25 000 kr till 13,9 % årsränta (rörlig) under fem år med 60 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir månadsbeloppet 604 kr (totalt 36 237 kr) och den effektiva räntan 16,88 %. Maximal effektiv ränta: 27,41%.

Lånebelopp10 000-25 000 kr
Löptid5-60 månader
Effektiv ränta0-1177%
UtbetalningstidSamma dag
Låna utan UC
Betalningsanmärkning OK
Kostnadsfritt i 14 dagar

Loanstep information: Minsta ålder: 18 år, Inkomstkrav: 12 500 kr/månad, Betalningsanmärkning: Ok. *Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Återbetalningstid 1-24 månader. Maximal effektiv ränta: 1,177%

Lån med betalningsanmärkning

Lån med betalningsanmärkning innebär att de långivare vi listar accepterar en betalningsanmärkning på dig. Istället beviljar dem lånet och tar därmed en större risk. Det betyder att du har lättare att få ett lån beviljat när du tar ett lån med betalningsanmärkning via dessa företag.

Hitta Sveriges bästa lån med betalningsanmärkning på en minut

Vi på Cashy.se har gjort det enkelt för dig att hitta Sveriges bästa lån med betalningsanmärkning. Vi har handplockat de bästa lånen i Sverige och presenterar detta i en enkel topplista på vår hemsida. Detta gör att det blir enklare för dig att jämföra vilket lån med betalningsanmärkning som är bäst.

Vilket lån med betalningsanmärkning är bäst?

Vi hjälper dig att ta reda på vilket som är Sveriges bästa lån med betalningsanmärkning. Vi listar endast lån som är godkända av finansinspektionen och som följer svensk lagstiftning. Därför kan du vara trygg när du jämför lån med betalningsanmärkning hos oss. Dessa faktorer tittar vi på när vi väljer ut vilka lån vi tycker är bäst:

  • Lån med betalningsanmärkning med låga avgifter
  • Snabbhet i utbetalning
  • Använder inte UC
  • Effektiv ränta
  • Licens hos finansinspektionen
  • Bra kundbetyg

Det bästa lån med betalningsanmärkning för dig

Vi förstår att det kan kännas som en djungel när du jämför lån med betalningsanmärkning för första gången. Det bästa lån med betalningsanmärkning för just dig handlar såklart om dina egna preferenser och din privat ekonomi. lån med betalningsanmärkning är ett smidigt sätt att få extra pengar när du behöver det som mest och samtidigt inte behöva erbjuda långivaren säkerhet. Dem flesta har vart med om långdragna processer hos banker vid ansökan om andra traditionella lån och säker därför sig till det bästa lån med betalningsanmärkning. När du väljer ditt lån med betalningsanmärkning så är det viktigt att tänka på räntan du är villig att betala och längden på lånet. Din privatekonomi är den viktigaste faktorn att fundera över när du ansöker om lån med betalningsanmärkning. Se til att du har råd att betala tillbaka ditt lån med betalningsanmärkning så du slipper extra kostnader.

Fördelar med lån med betalningsanmärkning

Lån med betalningsanmärkning är mycket populärt i Sverige och det kan förklaras med att många med betalningsanmärkning söker sig till lån där man kan bli beviljad även fast man har en betalningsanmärkning på sig. Det finns många fördelar att ta ett lån med betalningsanmärkning och den största är att du enklare får lånet beviljat. Ett annat bolag som inte erbjuder lån med betalningsanmärkning kommer antagligen inte bevilja ditt lån.

Frågor och svar

Vi listar dem bästa lån med betalningsanmärkning och uppdaterar listan dagligen med ny information och nya långivare. Listan är rankad uppifrån och ner så högst upp finner du det bästa lån med betalningsanmärkning. Vi vill dock påpeka att det bästa lån med betalningsanmärkning är även individuellt enligt personliga preferenser. Jämför alla aktörer i listan för att hitta just ditt bästa lån med betalningsanmärkning.

Vi jämför lån med betalningsanmärkning i listan och erbjuder även en transparent kostnadsuträkning så du som kund är säker på vad du betalar. Det är viktigt att du går igenom din privatekonomi innan du tar ett lån med betalningsanmärkning. Du betalar ditt lån med betalningsanmärkning med en månadskostnad i form av ränta. Det kan även uppkomma andra avgifter i ett lån med betalningsanmärkning som till exempel administrationsavgift och startavgift.

När du ska ta ett lån med betalningsanmärkning så vill du veta vad lånet totalt kommer att kosta dig. En effektiv ränta är totala kostnaden i form av ränta på ditt lån med betalningsanmärkning. Den effektiva räntan tar med alla avgifter som kan finnas med utöver den nominella räntan. Dessa kan vara adminstrationsavgifter, uppläggningsavgift och ränta-på-ränta-effekt. Vi rekommenderar alla våra besökare att titta på den effektiva räntan när man jämför lån med betalningsanmärkning.

Ett lån med betalningsanmärkning har som sagt fördelen att du kan få ditt lån beviljat även fast du har en betalningsanmärkning på dig. Ett lån med betalningsanmärkning är därför ett bra alternativ för kunder som vill ha större chans att få sitt lån beviljat. Dock kan detta göra att människor med flera olika krediter lånar mer än vad dem har råd med så därför har lån med betalningsanmärkning inte bara fördelar.